Efterårsbrev til vore medlemmer

Kære medlemmer!

Så er foreningen atter i fuld gang med arkivopgaver.

Vore åbningstider i Arkivet er de sædvanlige, første mandag i måneden kl. 14 – 17. Her modtager vi gæster, besvarer spørgsmål om lokalhistoriske emner, hjælper medlemmer og andre med billeder, oplysninger etc. Herunder yder vi assistance til slægtsforskere i deres arbejde med at udforske slægten.
Arkivalier kommer i en lind strøm til Arkivet, så arbejdet med at registrere og arkivere er atter i fuld gang.

For at sikre en hurtig og billig kommunikation vil vi bede dig om at give os din mail-adresse eller mobilnummer. Det kan ske ved at sende mailadresse eller mobilnummer til hhhjemstavn@gmail.com. Du kan naturligvis også få det registreret på Åbent-Hus dagene.

Åbent Hus i Arkivet bliver i år lørdag den 28. og søndag den 29. oktober, begge dage kl. 14-17. Vi satser på som sædvanligt at gennemføre dagene i Arkivet på Liselund. Her bliver der som altid lejlighed til at se nogle af de ting, vi har modtaget i 2022 og 2023. Se arkivets samlinger, betale kontingent, hente den nytrykte årbog og naturligvis drikke en kop kaffe og snakke med andre medlemmer.

Kontingentet er fortsat 100 kr. Det inkluderer medlemskab og årbog.  Ønsker du årbogen udbragt/tilsendt, koster det 100 kr. + porto 48 kr., i alt 148 kr. Du kan enten betale kontant, via MobilePay på 4083 6340 eller du kan overføre til vores bankkonto 9245 2451211792.
Gør det gerne nu, så glemmer du det ikke. Men husk at oplyse, hvem pengene er fra!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Horsens-Hammer Lokalhistoriske Arkiv
Vodskov, september 2023