Efterårsbrev til vore medlemmer

Først i marts måned lukkede landets plejecentre for adgang for alle andre end plejepersonale. Det har betydet, at vores arkiv siden har været lukket. Vores arbejde er derfor stort set gået i stå. Det er træls, men vi gør, hvad vi kan for at holde foreningen kørende.

Heldigvis har vi kunnet klare meget af arbejdet hjemmefra f.eks. med fotobogen ”FØR OG NU. Forretninger, huse og gårde i Grindsted, Kinnerup og Uggerhalne”, som nærmer sig udgivelsen, folderen: ”Gå-selv byvandring i Vodskov”, hvor vi har samarbejdet med Aalborg Historiske Museum (folderen ligger på biblioteket eller kan hentes på: https://nordmus.dk/gaa-selvbyvandringvodskov/ , og endelig med ”Horsens-Hammer Årbog 2020”, som er klar til udlevering sidste weekend i oktober.

Men alt det øvrige arbejde i arkivet har ligget helt stille. Vi håber meget, situationen snart bedres, men frygter, at lukningen vil vare en rum tid endnu.

EN ÆNDRING: Åbent hus lørdag d. 24. oktober og søndag d. 25. oktober 2020 kl. 14 – 17 bliver i år på Vodskov Kultur- og Idrætscenter, som venligst har lånt os et lokale. Følg de gule skilte fra P-pladsen ind til lokalet. Arrangementet omfatter kun kontingentbetaling og udlevering af den nye årbog. Der bliver ingen udstilling, men vi modtager meget gerne fotos, papirer osv. til arkivet.

Kontingentet er stadig kun 80 kr. for en husstand og inkluderer den nye årbog. Prisen er baseret på, at du selv henter årbogen. Hvis du ønsker årbogen udbragt/tilsendt, er prisen 120 kr.

Kontingentet kan også indbetales på vores bankkonto, som står nederst på siden. Husk at fortælle os, hvem pengene kommer fra.

I ugen inden ”Åbent Hus” kan kontingentet desuden indbetales via MobilePay på tlf. nr. 4083 6340.

Kontingentet kan således betales: Kontant ved Åbent Hus, indbetales på vores bankkonto eller via MobilePay.

Vi ved desværre ikke, om vores generalforsamling først i januar 2021 kan gennemføres, eller om den må udskydes eller aflyses. Første uge i 2021 bringer vi en annonce herom i Vodskov Avis. Får du ikke avisen i postkassen, kan du altid læse den på nettet.

På foreningens hjemmeside: www.h-hh.dk kan du finde aktuelle oplysninger om foreningen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Hüttel-Sørensens Vej 61 9310 Vodskov E-mail: hhhjemstavn@gmail.com Hjemmeside: www.h-hh.dk

Bankkonto: 9245 2451211792 CVR: 32907466